Premiär!

 

premi2

 

premi5Igår var det så äntligen det dags för den efterlängtade öppningen av vår butik! Köerna ringlade sig längs med trottoaren redan en timme innan öppning och det andades stor förväntan inför tio-slaget, på båda sidor om butikens skyltfönster.

Det blev en helt underbar dag, i alla fall för oss, och vi hoppas verkligen att alla våra besökare också kunde känna av glädjen, värmen och gemytet som fyllde butiken hela dagen. Medan kunder och besökare trängdes så passade Midnattskören och Mac Robertson tillsammans med Per Hyberg på att bjuda på körsång och bluegrass, dock inte samtidigt. Det hettade till ordentligt när legenden Ferne* plötsligt hoppade in på en låt! Ett annat glädjemoment var när Max Soumah och Soryba Touray dök upp med elever och bjöd på rytmer från afrikanska trummor.

Det kunde inte bli bättre helt enkelt. Allt vi önskade och mycket därtill. Detta var en dag som ingen av oss någonsin kommer att glömma och vi hoppas att ni som var med oss igår också minns dagen med ett stort välbehag.  Vi i Emmaus Lund, tillsammans med er kunder och fantastiska artister gjorde den här dagen till det fina avstamp den var tänkt att vara. Eller som Helge här uttryckte det: ”detta var inledningens på Emmaus Lunds första kapitel. Det känns som en bok väl värd att läsa vidare i.”

Vi vill också passa på att rikta ett alldeles extra stort tack till ICA Malmborgs, som dagen till ära skänkt oss kaffe, bullar och saft att bjuda våra besökare på!

 

premi4Mac Robertson, Ferne och Per Hyberg

premi1

premi3

unnamed (17)

 

 

* För er som inte känner till Ferne finns här ett videoklipp som visar hur det såg ut på den tiden det begav sig.