Vi hämtar – lite mer

IMG_20151015_125304Det var med stor glädje som vi i morse invigde vår nya transportbil. Vi har tidigare varit hänvisade till vanlig personbil med släp men nu har vi, inte minst tack vare en enormt fin donation, kunnat skaffa oss ett eget och långt bättre fordon för att kunna hämta gåvor hos alla er som vill skänka möbler, kläder, böcker och prylar.

Alla ni som skänker till oss, både ni som kommer in i butiken med gåvor och ni som ber oss komma och hämta, ska veta att ni gör en enormt stor insats och att vi är väldigt tacksamma! Det är tack vare er vi kan fylla butiken med alla fantastiska varor och det är tack vare er vi kan jobba för alla utsatta som finns i Lund.

När vi förra hösten satt några personer och skissade på en ny förening med ett lokalt engagemang fick vi från en del håll höra att vi inte skulle klara av det. Vi fick höra att vi saknade kompetens, förmåga och erfarenhet. Tack och lov hade vi högre tankar om oss själva än så – vi hade viljan och vi kände solidaritet.

Nu har vi en butik, vi har alla er underbara kunder och alla er lika underbara gåvogivare – tillsammans kan och vill vi göra skillnad. Det är det solidaritet handlar om. Tack för att ni gör detta tillsammans med oss!

Och just det – vill du skänka saker och vill att vi ska komma och hämta, kom in i butiken eller ring oss på 046 – 272 65 55. Du kan också använda kontaktformuläret här. Vi kan oftast komma och hämta inom en vecka.