Vill du skänka?

Vi tar tacksamt emot dina gåvor direkt i vår butik. De hjälper oss att generera ett bistånd som uteslutande används i Lund med närområde.

Om du inte har möjlighet att komma till butiken för att lämna så kommer vi gärna och hämtar. Det kostar inget men räkna med att det kan ta några dagar, ibland uppemot en vecka, innan vi kan komma. Kom in till oss och boka en tid eller ring oss på 046 – 272 65 55. Om vi är upptagna med kunder i butikerna, testa att ringa igen lite senare eller skicka epost.

Tänk på att vi inte har några containrar uppställda ute på stan. Denna typ av containrar och området runt dem skräpas ofta ner och kan dra till sig skadedjur. 

Alla gåvor är välkomna: kläder, skor, textilier, böcker, skivor och film, prydnadssaker och inredningsföremål, leksaker, husgeråd, elektronik och mindre möbler som är hela, rena och användbara. Vi har, på grund av begränsad butiks- och lageryta svårt att ta emot större möbler, så som sängar, soffor och flyglar. Har du något sådant du vill skänka, kontakta oss först.

Om du vill att vi kommer och hämtar större saker hos dig, fundera gärna på om det finns småsaker du vill skänka när vi ändå är på språng. Kanske överblivna husgeråd eller inredningsprylar som inte längre används.

Stort tack för din gåva, den gör skillnad!